Bioptron lámpa bérlés, Bioptron lámpa kölcsönzés, Bioptron lámpa bérlés, Bioptron lámpa kölcsönzés Bioptron lámpa bérlés
Bioptron lámpa bérlés, Bioptron lámpa kölcsönzés, Bioptron lámpa bérlés, Bioptron lámpa kölcsönzés Bioptron lámpa bérlés
Menü
 
Kezelés Bioptron lámpával 06 70 422-3842.
 
Bioptron a szépségért, egészségért 06 70 422-3842.
 
Kezelés Bioptronnal 06 70 422-3842.
 
Óra
 
.
Indulás: 2009-10-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Bioptron lámpa alkalmazása

https://www.youtube.com/watch?v=wffQmQTGz6I&fbclid=IwAR3mdQa03vL8N8JVPL5YWf29Hfiv90V4WWB8Etp11DJpR22vZSL9i07rNSk

https://www.youtube.com/watch?v=u2-_Zx1Lx_M&fbclid=IwAR00UE5MYtFacLoZNMu0ZXuoQ4Cl2meJPjIv0aqzIeysSIfDJZY5904xlLc

A BIOPTRON LÁMPA HATÁSA:

A Bioptron fénykezelési eljárás jelentősen serkenti az immunsejtek tevékenységét, fokozva a vörösvérsejtek oxigén megkötő és oxigén megtartó képességét. A Bioptron lámpa alkalmazási választékja a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi gondokon át az egészen súlyos betegségekig terjed. A polarizáltfény-terápia hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra, valamint az állóképesség növelésére. A Bioptron készülékkel a világon már az eltelt 20 évben sok millió embert kezeltek, akiknek a gyógyulása, vagy állapotának jelentős javulása igazolja az eljárásban rejlő rendkívüli lehetőségeket.

A Bioptron lámpa a polarizált fény segítségével képes az emberi sejtműködést regenerálni. Bebizonyították, hogy számos betegség gyógyulását lehet elősegíteni, vagy jelentősen felgyorsítani. Az eljárás képes az immunitásért felelős sejtek aktivitását oly mértékben a sokszorosára felerősíteni, hogy azok alkalmassá válnak az emberi szervezet öngyógyító folyamatainak beindítására.

A BIOPTRON LÁMPA ALKALMAZÁSA:

·  Sérülések, hegek, műtéti hegek, égési sérülések, fekélyek, gyógyítása

·  Mindennemű bőrprobléma (pattanás, herpesz, ekcéma, pikkelysömör)

·  Allergiák (pollen, por, bőr, étel)

·  Fájdalomcsillapítás (migrén, fog, fej, reuma, ízületi bántalmak)

·  Arc- és homloküreg gyulladás, gégészeti-, fülészeti betegségek

·  Szemnyomás emelkedés (glaukóma) csökkentésére, szemgyulladások

·  Csontritkulás

·  Vérnyomás problémák

·  Levertség, depresszió

·  Nőgyógyászat, urológia

·  Ortopédia

·  Ránctalanítás

·  Ízületi és reumatikus fájdalmak - napi 3 X 10 perces kezeléssel - 6-8 nap alatt érezhető a változás.

·  Arcüreg-, homloküreg-, középfül- és torokgyulladás kezelése, segíti a váladék felszakadását és kiürülését. (Napi 2-3-szor 6 perces kezeléssel.)

·  Allergiák - hasonlóan az előzőkben, segíti a váladék kiürülését.

·  Izomfájdalmak - a fény fájdalomcsillapító hatása érvényesül.

·  Köszvény - a sejtek anyagcseréjét befolyásoló hatása érvényesül.

·  Sportsérülések - fájdalomcsillapító regeneráló hatása érvényesül.

·  Nőgyógyászati betegségek - gyulladáscsökkentő hatása.

·  Erek betegségei - a sejtek anyagcseréjére való hatása, regeneráló, aktivitás-fokozó hatása.

·  Légzőrendszer hurutos megbetegedései - gyulladáscsökkentő hatás szerepe.

·  Száj és fogak betegségei - gyulladáscsökkentő hatás, anyagcsere befolyásolása.

·  Fejfájás - stressz oldás, vérnyomás csökkentés.

·  Immunrendszer erősítése - falósejtek számának növekedése, stressz oldás.

 
Bioptron bérlés, kölcsönzés 06 70 422-3842.
 
Azonnali, díjmentes kiszállítás. 06 70 422-3842.
 
Kaució nélkül bérelhető: 06 70 4223842
 
.
 
.
 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!