Bioptron lámpa bérlés, Bioptron lámpa kölcsönzés, Bioptron lámpa bérlés, Bioptron lámpa kölcsönzés Bioptron lámpa bérlés
Bioptron lámpa bérlés, Bioptron lámpa kölcsönzés, Bioptron lámpa bérlés, Bioptron lámpa kölcsönzés Bioptron lámpa bérlés
Menü
 
Árlista
 
Kezelés Bioptron lámpával 06 70 422-3842.
 
Bioptron a szépségért, egészségért 06 70 422-3842.
 
Kezelés Bioptronnal 06 70 422-3842.
 
Óra
 
.
Indulás: 2009-10-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Színterápia a Compact III és a Pro1 típusú lámpákhoz

BIOPTRON SZÍNTERÁPIA

BIOPTRON SZÍNTERÁPIA A BIOPTRON COMPACT III KÉSZÜLÉKHEZ


A három alapszín
A három kiegészítő szín


BIOPTRON SZÍNTERÁPIÁS KÉSZLET

Kiegészítő a BIOPTRON Compact III készülékhez

A spektrum hat színének felhasználásával a BIOPTRON színterápia kiegyensúlyozza és serkenti a test energiaközpontjait, és élénkíti a test öngyógyító folyamatait.
A BIOPTRON színterápia a színek gyógyerejét használja fel a kimerült energiaközpontok "feltöltésére".

A nagyfokú szaktudással és kiemelt figyelemmel készített, kézi csiszolású BIOPTRON üveg színszűrők ún. bioinformációt adnak át a megvilágított szöveteknek.
A Zürichben működő Bioinformációs Intézet biofizikai módszereket és eszközöket használ fel a magasan strukturált regeneratív információminták kifejlesztéséhez. Ezeket a mintákat a növények, drágakövek, fémek, ásványi anyagok, nyomelemek, nemesgázok, erjedő anyagok felépítése alapján dolgozták ki.

Az emberi energiarendszerre hangolt rezonanciaspecifikus impulzusok igen hatékony terápiás elemekké alakítják át a piros, kék, sárga, zöld, narancs és lila szűrőket. Így azok képesek a szervezettel folytatandó kommunikációra, és nagy erejű regeneratív potenciált szabadítanak fel, a legcsekélyebb egészségkárosító hatás nélkül. A bioinformációval rendelkező BIOPTRON szűrők felszabadító hatást gyakorolnak a kezelt személy hangulatára. Javítja az általános közérzetet.

A BIOPTRON színterápia öt alappillére:

  • energiatartalékok,
  • ellenállóképesség,
  • jó közérzet,
  • anyagcsere,
  • bőr- és testszövetek.

 

 

BIOPTRON Színterápia

BIOPTRON SZÍNTERÁPIA A BIOPTRON Pro 1 KÉSZÜLÉKHEZ

 
 

Kiegészítő a BIOPTRON Pro 1 készülékhez

A FÉNY ÉS A SZÍNEK ALAPVETŐEN FONTOSAK A TEST ÉS A LÉLEK SZÁMÁRA

A színterápia a színek és a fény segítségével kiegyensúlyozza és serkenti testünk energiaközpontjait. A színterápia holisztikus módon, a testre és a lélekre egyszerre fejti ki hatását. A színek szerveinkre kifejtett jótékony hatásának ismeretében, a BIOPTRON Pro 1 színterápiát arra fejlesztették ki, hogy jó közérzetet teremtsen, és a segítsége révén megőrizhessük egészségünket.

A BIOPTRON Pro 1 első osztályú minőségi színes szűrőüvegei rendkívüli színintenzitást biztosítanak és csak a kívánt fénytartományt engedik át, a maradék fényt pedig visszaverik.


BIOPTRON Pro 1
színterápiás
szűrők dobozban

7 db színes szűrőüveg
a BIOPTRON Pro 1
színterápiához

A színterápiás
szűrők cseréje
a BIOPTRON Pro 1 készüléken

A BIOPTRON Pro 1
színterápia használata

Az egészség nemcsak fizikai, hanem érzelmi, mentális és lelki egyensúlyunkkal is összefüggésben áll. A csakra elmélet szerint a színek összekapcsolhatók a hét fő csakrával, szervezetünk spirituális központjaival, amelyek a gerinc vonala mentén helyezkednek el. A csakrák energiaspirálokhoz hasonlítnak, amelyek mindegyike egy bizonyos területre van hatással.

A csakra szó szanszkrit eredetű, jelentése „kör”, „kerék”. A csakrák a természetgyógyászat álláspontja szerint tárolják és kisugározzák az energiát. Hét ilyen csakra létezik és mindegyik testünk egy bizonyos szervéhez vagy szervrendszeréhez kapcsolódik. Minden csakra rendelkezik egy domináns színnel. Ha egy csakra kiegyensúlyozatlanná válik, akkor rendellenességek és testi zavarok jelentkezhetnek. A megfelelő szín használatával tudjuk ezeket a rendellenességeket gyógyítani.

A lenti ábra mutatja a csakrát, a hozzá tartozó színt és a testterületet.

Szín Csakra
Ibolyakék
 
Korona
Indigókék
 
Homlok
Kék
 
Torok
Zöld
 
Szív
Sárga
 
Köldök
Narancs
 
Szakrális
Vörös
 
Gyökér

A BIOPTRON színterápia előnyei az egészségtudatos ember számára:
- biztonságos használat felnőttek, gyermekek és házikedvencek számára egyaránt
- természetes, sebészeti beavatkozást nem igénylő, könnyen alkalmazható terápia
- kitűnő öngyógyító eszköz, amely növeli önbizalmunkat és erőnlétünket
- nyugtatólag hat az érzelmi és mentális állapotra, erősíti fizikai erőnlétünket
- különleges színes szűrőüvegeket tartalmaz
- svájci minőség

A BIOPTRON színterápia a BIOPTRON Pro 1 készülékkel együtt alkalmazható a színterápiával kapcsolatos általános irodalom alapján.

 

A színek gyógyhatásai

Vörös:

Az elektromágneses spektrumban a vörös az infravörös mellett helyezkedik el, ezért ezt a színt a melegséggel kapcsoljuk össze. Ez a szín izgalomba hoz, és stimuláló hatású, ezért használják szívesen éttermekben, hogy fokozzák az étvágyat, és élénkítsék a beszélgetést. A vörös fény hatására gyorsul a szívverés, erősödik a vérkeringés, amely meleg érzetet idéz elő, és serkenti az adrenalin-termelést. A vörös vérsejtek elnyelik a vasat, a só pedig a vese és bőr révén távozik a szervezetből. Ennek következtében a vörös ideális szín a vashiány és a vérszegénység kezelésére. Mivel a vörös serkenti a keringést, alkalmas a vírusos vagy bakteriális fertőzések gyógyítására is. Ha vörös fényt sugárzunk egy elfertőződött sebre, azzal gyorsítjuk a terület vérellátását, lehetővé téve ezzel, hogy a test fehér vérsejtjei gyorsabban megküzdjenek a baktériummal. Mivel a vörös keringésnövelő hatású, aktiválja a mellékvesét és serkenti a vérkeringést, ezért nem alkalmas olyan emberek kezelésére, akiknek magas a vérnyomása, hipertóniában szenvednek, szívproblémájuk van, asztmásak vagy epilepsziásak. A vörös fényt alkalmazhatjuk - a nem elég aktív testműködéseket - renyhe bélműködés, legyengült izomzat, lassú vérkeringés - élénkíti. Használható: vészes vérszegénység, impotencia, fagyás, izomgörcs, lábujjak vérellátási zavara, energia vagy hőhiány, fájdalmas menstruáció, terméketlenség, székrekedés betegségekben.

Narancssárga:

A narancssárga a vörös mellett található a színspektrumon. Meleg szín, de hiányzik belőle a vörösre jellemző vibráló hő. A vöröshöz hasonlóan, ehhez a színhez is kapcsolódik a szexualitás és a termékenység. Szexualitással való kapcsolata abból a tényből eredhet, hogy a narancssárga szín sugárzik a második, keresztcsonti csakrából, amely a női szaporítószervek és a női energia központja. A narancssárga az öröm színe, és meg van az ereje ahhoz, hogy szabadságra és mozgásra serkentsen létezésünk minden szintjén. Vitalitása révén képes arra, hogy olyan változást idézzen elő biokémiai felépítésünkben, amely elűzi a depressziót. Ez a szín enyhülést hozhat a komoly reumában szenvedőknek azáltal, hogy segít felszakítani a csontrendszerre lerakódott rétegeket. Általános frissítőként működik; görcsoldó hatású, sikeresen enyhíti az izom feszültségeit és görcseit; és ha a lépet kezeljük vele, fokozza az életerőt. A narancssárga színt alkalmazhatjuk - műtét előtti és utáni állapotokban, pajzsmirigy- és egyéb hormonzavarokban, izommerevedési zavarokban, bőrbetegségekben, kozmetikában, emésztési zavarokban.

Sárga:

Ez a szín áll a legközelebb a napfényhez, és napjellegű természete révén meleget és lelkesedést sugároz. A sárga stimulálja az idegeket. Ha a homlok-csakrába, a fejbe vagy a gerincbe sugározzák, megtisztítja az idegrendszert a megrekedt energiáktól. Pozitív mágneses áramlása egyszerre stimuláló és inspiráló, ezáltal jótékony hatást vált ki bőrproblémák esetén, valamint a reumára és az izületi gyulladásra. Elősegíti a test kalcium-feldolgozását is, ennek folytán alkalmas a csontritkulásban vagy kalcium-elégtelenségben szenvedők kezelésére. A sárga szín serkenti az agyi és mentális funkciókat ezért eredményesen használható gyomor - máj, epehólyag, hasnyálmirigy, lép betegségeiben. Emésztési zavarok, puffadás, rekeszizomsérv, hányinger, gyomornyálkahártya gyulladása, cukorbaj, klimaxos folyás, idült reuma, izületi gyulladások, étvágytalanság, idegrendszeri betegségek (fóbiák) gyógyításában.

Zöld:

A zöld szín a spektrum közepén található, és lényünk valamennyi aspektusának egyensúlyi állapota kapcsolatba hozható vele. A természetben ez az élet színe, ott találjuk tavasszal az új lombozatban, és az enyészet idején, a rohadó növényzeten penész formájában. A szem szinte pontosan a retinára fókuszálja a zöld fényt, ezáltal igen megnyugtató a szem számára. Mivel ez a természet általános színe, a zöld teltségérzetet ad, megnyugtatja a vért, és élénkíti az idegeket. Az egyensúly színeként nyugalmi állapotba segíti mind a tudatot, mind az érzelmeket, és jótékony hatású egyes szívproblémákra is. A zöld szín a szív, tüdő betegségeiben egyaránt kedvező. Serkenti a nyirokmirigyeket (csecsemőmirigyre is hatásos), izom- és szövetgyarapodást gyorsítja, a túlburjánzó sejtnövekedést viszont gátolja, ezért daganatos betegségekben különösen kedvező. Elősegíti a vér- és keringési rendszer működését. Fertőtlenítő hatása is van (műtőben is ezt a színt használják). Kimerültség ellen is jó hatású.

Kék:

A kék a spektrum hideg végénél helyezkedik el. A természetben ez a szín a végtelenbe nyúló éggel borul ránk. Az ég színe úgy jön létre, hogy a nap fénye a kékkel megegyező hullámhosszú légköri részecskéket szétszórja, és ezáltal kék fény tükröződik minden irányba. Érzelmileg a kéket a szomorúsággal és a depresszióval hozzák kapcsolatba. Ennek következtében nem éppen ideális szín azok kezelésére, akik ilyen problémától szenvednek. Mindazonáltal a kék a béke és nyugalom érzetét kelti, ezért nagyon jól illik a hálószobába, meditációs terembe, vagy olyan helyiségbe, ahol relaxálnak. A vörössel ellentétben a kék a tágasság színe, használatával a kis terek nagyobbnak tűnnek. E tulajdonsága miatt jótékony hatással van az asztmára. További betegségek, amelyre gyógyhatással van: gyerekbetegségek, fogzás, zúzódások, hangproblémák, torok- és gégegyulladások, idegfájdalmak, álmatlanság, fejfájás, magas vérnyomás, stressz, légcső- és hólyaghurut, isiász, betegségekben. A félelem és feszült állapot kezelésére a kéket a solar plexusra kell sugározni, álmatlanság ellen a homlokot- torkot- és solar plexus-csakrába.

Lila:

A spektrum színei között a lilának van a legrövidebb hullámhossza és a legnagyobb energiája, és nagyon keskeny sávban jelenik meg az ultraviola fény mellett. A növények birodalmában a lila színt megtaláljuk az ibolyavirágban, aminek az olaját ma is használják italok és édességek ízesítésére, valamint parfümök illatanyagaként. A középkorban ebből az olajból készítették az altató orvosságot. A lila színhez kapcsolódó gyógyító minőségek a fizikai és spirituális megerősödés, amelyet az tesz lehetővé, hogy a lila szín képes arra, hogy elfogadásra és méltóságra tanítson, és ezáltal elvezesse az egyént a feltétel nélküli szeretethez. A lila szín gyulladáscsökkentő, lelkileg megnyugtató, memóriajavító, magas vérnyomás, álmatlanság, gyulladásos folyamatokban segít.

 

A lámpa gyógyító és közérzetjavító hatása megsokszorozódik a színterápia használatával. A kezelés pótolja az elveszett energiát javítja a memóriát és az ellenálló képességet, oldja a stresszt, enyhíti az emésztési panaszokat, élénkít, frissít, fiatalít.

A hat színes üvegszűrőn kívül a színterápia-készlethez három orvos-kozmetikai termék is tartozik. Ezek a svájci kutatólaboratóriumban kikísérletezett készítmények élénkítő hatású kivonatukkal, értékes illatanyagaikkal, és harmonikus összetételükkel fokozzák a színterápia hatását, megteremtve a fények, a színek és az emberi szervezet természetes összhangját.

Vörös

Aktivizál élénkít, lendületesebbé, intenzívvé tesz.
Renyhe és redukáló folyamatokat új lendületbe hozza, erősíti a gondolkodást.

Kék

Megnyugtat, fékez, koncentrálásra késztet, hűt.
Rendellenes és gyulladásos folyamatokat rendbe hozza, csillapítja és tisztázza.

Sárga

Erősítő, tonikus hatású, megnyit, felderít.
Erősíti a túl gyenge folyamatokat, feloldja a gyengeséget, erősíti az idegeket.

Zöld

Kiegyensúlyoz, feloldja a feszültséget, megnyugtat.
Csillapítja a feszült és fájdalmas folyamatokat, mély nyugalmat nyújt.

Narancssárga

Segíti a felépülést, élénkít, felmelegít, izgat.
Oldja a görcsös folyamatokat, derűsebbé tesz.

Ibolyakék

Inspirál, nyugtat.
Csökkenti az idegfeszültséget, oldja az idegi ingereket, enyhíti a fájdalmat

 

BIOPTRON színes fényterápia készlet


Bioptron Hyperlight Colour Therapy Brochure

A gyógyulás új dimenziója 
ct-bpro1-150x161_box
BIOPTRON Pro 1 kiegészítők
Bioptron Pro 1 csakrastimuláló színes ...
     
 

 

 
 
A szín élet. A szín energia.

A szín fény, és a fény szín.

A napból áradó fény különböző frekvenciákat tartalmaz, melyeket a refrakció (fénytörés) módszerével képesek vagyunk elkülöníteni egymástól. Mikor a fény egy kristályprizmán halad át, megtörik, és spektrumának hét színére válik szét.
Minden színnek megvan a maga frekvenciája. Ha az így elkülönült színes sugarak egy újabb prizmán haladnak át, ismét fehér fénnyé állnak össze. Ezt a jelenséget először Isaac Newton, a nagy angol fizikus írta le a 17. században.

A szín hullámhossza és frekvenciája
Az energia hullámokban terjed. Az egymást követő hullámok közti távolságot hullámhossznak, a másodpercenként ismétlődő hullámalakok számátpedig frekvenciának nevezzük. Általános szabály, hogy minél hosszabb a hullámhossz, annál alacsonyabb a frekvencia. Minden színnek megvan a maga, csak rá jellemző frekvenciája és hullámhossza. Az elektromágneses spektrumnak csupán egy kis tartománya érzékelhető az emberi szem számára. A legrövidebb hullámhosszal az ibolyaszín, a leghosszabbal pedig a vörös rendelkezik. Az ibolyán túl található az ultraibolya sugárzás tartománya, mely bár szemünk számára láthatatlan, behatol a testünkbe. A nap sugarainak ezen része az, melynek bőrünk barnaságát köszönhetjük.
Az ultraibolya sugárzás ezen kívül a felületi baktériumok ellen is hatásos.
A láthatóspektrum másik oldalán a leghosszabb hullámhosszal rendelkező vörös szín áll. Ezen túl találhatók az infravörös, még tovább pedig a mikro-, a radar-, a rádió-, illetve a televíziós hullámok, melyek egytől egyig láthatatlanok az emberi szem számára.
A vörös, a narancs és a sárga a leghosszabb általunk is érzékelhető hullámhosszal rendelkező színek. Mivel a tűz és a napsütés jut róluk eszünkbe, meleg színeknek is nevezzük őket. A zöldet, a kéket és az ibolyát hasonló érzékleti alapon hideg színeknek hívjuk. Ezek rövidebb hullámhosszal rendelkeznek, és a tenger, a folyók, az ég, illetve a téli hajnalok érzetét keltik bennünk. Más néven távolító színeknek is nevezzük őket, mert energiájuk lassabban éri el a szemünket. Minden meleg színnek megvan a maga hideg kiegészítője: vörös-kék, narancs-indigókék, sárgaibolya, zöld-piros (magenta).
 
 
A szín hullámhossza és frekvenciája
Infravörös fény
Látható fény
UV fény
A szem érzékenysége

A színek ereje

Előfordul olykor, hogy erőtlennek és kedvetlennek érezzük magunkat. Gondolt már arra, hogy esetleg az Önt körülvevő nem megfelelő szín lehet az oka? A színek alapvetően fontosak a test és a lélek számára, és hangulatunkra, tudatunkra is hatással vannak.

A szivárvány 7 színe
Amikor a nap rásüt az esőcseppekre, az égen szivárvány jelenhet meg.
Mikor a napfény átszűrődik a vízcseppeken, melyek apró prizmákként működnek, sugarai hét színükre válnak szét. A napfény látható fehér fényként jelenik meg számunkra, valójában a sugarak az összes látható színt tartalmazzák. A szivárvány hét színárnyalatból áll, mivel a vízcseppek prizmája megtöri a fehér fényt, és piros, narancs, citromsárga, zöld, kék, indigó és violakék (lila) színekben vetíti tovább. Minél nagyobbak a cseppek, a szivárvány színei annál tündöklőbbek lesznek.

Érezzük a színek hatását
A színek energiák. Minden egyes színnek külön hullámhossza és frekvenciája van. Ennek következtében érezhetjük úgy, hogy nemcsak vizuálisan hat, hanem a bőrön keresztül tudatunkra is hatással van.

A csakra terápia
Az egészség nemcsak testi, hanem érzelmi, mentális és lelki állapotunkkal is összefüggésben áll. A csakraelmélet szerint minden élőlényt a testében egyenletesen áramló energiák éltetnek. Az emberi testben hét nagyobb energiaközpont található, ezek a csakrák (a csakra jelentése szanszkrit nyelven „kerék”). A színes fényterápia testünk hét fő csakráját aktiválja. A csakrákat lüktető energiatölcsérekként képzelhetjük el, testünk színes akkumulátoraiként; ha fel vannak töltve, kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat, ha viszont egy is kiürül, azt az egész szervezetünk megsínylelheti. A színes fényterápia célja, hogy csakráink mindig fel legyenek töltve energiával.
Az alábbi ábrán találhatjuk az egyes csakrák nevét a kapcsolódó színnel és testtájjal együtt.


 
 A szivárvány 7 színe

Csakra színterápia
Ibolya - koronacsakra
Indigókék - homlokcsakra
Kék - torokcsakra
Zöld - szívcsakra
Sárga - napfonat csakra
Narancssárga - szakrális csakra
Vörös - gyökércsakra

 


EGYÉB

A színek és hatásaik

A vörös az egészség, a tűz, a hő, a vér, a szenvedély, az akaraterő, a harag, az indulat, a veszély és a pusztítás színe. Ösztönöz, izgalomba hoz, ingerel. A hatalom és erő érzetével tölt el. Feltölt energiával, aktivitásra serkent, fokozza a szenvedélyt, ösztönös reakcióra késztet. A vörös ott van a közlekedési lámpák fényében, de a Vöröskereszt emblémájában is.
 
 
piros szín tulajdonságai
Piros
A narancssárga derűs, kreatív és meleg színe harmonizálja a testi energiákat a szellemi potenciállal. A narancs az alkotóképesség és az alkalmazkodás színe, jó közérzetet és vidámságot teremt, melegséget áraszt. A jólét és az önbecsülés színe. A narancsszínre festett étkező meghitté teszi a családi összejöveteleket, a lenyugvó nap fénye megnyugtat és ellazít.  
narancssárga szín tulajdonságai
Narancssárga
A sárga az értelem és a befogadókészség színe, a hagyományok, az élet és az öröm szimbólumaként tartják számon. Fontos szerepe van az önértékelésben; a személyiség színeként a levertség és a búskomorság hatásos ellenszere. Segíti a logikus gondolkodást, függetlenséget, tiszta látásmódot sugall, vonzerőt és a magabiztosságot kölcsönöz – ezért viselnek az üzletembereknek előszeretettel sárga nyakkendőt.  
sárga szín tulajdonságai
Citromsárga
A zöld a szerelem, a lendület, a zsendülő, új élet, a tapasztalatlanság, termékenység, remény és egyensúly színe. Az érzelmek széles skáláját képviseli, egyes kultúrkörökben a babona és az irigység szimbólumaként ismert. Remek stresszoldó, akárcsak egy séta a zöldben.  
zöld szín tulajdonságai
Zöld
A kék még a zöldnél is erősebb nyugtató hatással bír, így felfokozott érzelmi állapotban különösen hatásos lehet. A meditáció és a szellemi kiteljesedés színeként ellazítja elménket. A kék az igazság, a hűség, az őszinteség és a nyugalom, valamint a magasabb rendű szellemi képességek színe. Az út mentén látható kék jelzőtáblák nyugalomra és türelemre intenek, míg a kék egyenruha a biztonság és megbízhatóság szimbóluma.  
kék szín tulajdonságai
Kék
Az indigókék kiváló hatással van a fegyelemre, a szervezettségre, a bizalomra és a hatékonyságra, segít leküzdeni a különféle függőségeknél kialakuló érzelmi hullámvölgyeket. Az indigókék előcsalogatja a félelmeket és önállóságra ösztönöz. Az átgondoltság, céltudatosság és kötelességtudat jelképe – ezt üzeni az indigókék öltöny és a nálunk már múltba veszett iskolaköpeny is.  
indigókék szín tulajdonságai
Indigókék
Pszichológiai szempontból az ibolyakék az önismerettel és a spirituális tudatossággal áll kapcsolatban. Mindig is a gyógyító színek között tartották számon. Elősegíti az egó és a szellem egységét. Az ibolyakék az önismeret színe. Különösen intenzív hatású, ezért használata gyermekeknél nem ajánlott. Elmélyültséget fokozó, spirituális színként a templomokban és különféle vallási eseményeken is gyakran megtaláljuk; a lila szín láttán közelebb érezhetjük magunkat a felsőbb hatalmakhoz, és könnyebben találunk megnyugvást. A lila eltereli gondolatainkat a hétköznapi gondokról, ezért gyakran találkozhatunk vele egészségügyi intézményekben és idősek otthonában.  
violakék (lila) szín tulajdonságai
Violakék (lila)


Színek és személyiségjegyek

 
Piros: Bátor, magabiztos, humán, erős akaratú, spontán, őszinte és extrovertált. Színek és személyiségjegyek – piros
Narancssárga: Lelkes, vidám, barátságos, energikus, sportos, magabiztos és konstruktív.  Színek és személyiségjegyek - narancssárga
Sárga: Jó humorú, optimista, magabiztos, praktikus, intelligens.  Színek és személyiségjegyek - sárga
Zöld: Megértő, van önuralma, rugalmas, szimpatikus, együttérző, nagylelkű, alázatos, természet szerető és romantikus  Színek és személyiségjegyek - zöld
Kék: Lojális, tapintatos, gyengéd, inspiráló, találékony, gondoskodó és óvatos.  Színek és személyiségjegyek - kék
Indigókék: Intuitív, félelmet nem ismerő, gyakorlatias, idealista, bölcs és az igazság keresője.  Színek és személyiségjegyek - indigókék
Violakék (lila): Inspiráló vezető, kedves és igazságos, barátságos, emberséges, önfeláldozó, látomásos, kreatív és mentálisan erős.  Színek és személyiségjegyek - violakék (lila)
 

 

 
Bioptron bérlés, kölcsönzés 06 70 422-3842.
 
Azonnali kiszállítás és a készüléket visszahozzuk kedvező áron. 06 70 422-3842.
 
Kaució nélkül bérelhető: 06 70 4223842
 
.
 
.
 

Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?    *****    Párkapcsolat, karrier, pénzügyek - elakadtál valahol? Szeretnéd tudni a válaszokat? Akciós Tarot kártya elemzés!