Bioptron lámpa bérlés, Bioptron lámpa kölcsönzés, Bioptron lámpa bérlés, Bioptron lámpa kölcsönzés Bioptron lámpa bérlés
Bioptron lámpa bérlés, Bioptron lámpa kölcsönzés, Bioptron lámpa bérlés, Bioptron lámpa kölcsönzés Bioptron lámpa bérlés
Menü
 
Árlista
 
Kezelés Bioptron lámpával 06 70 422-3842.
 
Bioptron a szépségért, egészségért 06 70 422-3842.
 
Kezelés Bioptronnal 06 70 422-3842.
 
Óra
 
.
Indulás: 2009-10-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fényterápia ismertető

Mi a BIOPTRON Fényterápia Rendszer?

 

A BIOPTRON Fényterápia Rendszer egyedülálló fényterápiás koncepción alapuló orvostechnikai eszköz. Használható betegségek megelőzésére, kezelésére és rehabilitációra különböző gyógyítási területeken. Több mint 15 év alatt összegyűlt tapasztalat, és folyamatos tudományos és klinikai kutatás eredménye szolgál a terápia alapjául.

Vannak különböző készülékek?

 

Igen. Annak érdekében, hogy minden igénynek a legjobb megoldást tudjuk nyújtani, a BIOPTRON Fényterápiás Rendszernek három készüléke van, amelyek méretük és formatervezésük tekintetében különböznek egymástól, de az általuk kibocsátott fény fizikai és műszaki paraméterei teljesen megegyeznek.
A szűrő körülbelüli mérete 4 cm (BIOPTRON Compact III), 11cm (BIOPTRON Pro 1) és 15 cm (BIOPTRON 2) lehet.

Vannak a készülékekhez állványok?

 

Igen. A BIOPTRON Pro 1 vagy asztali vagy nagy állvánnyal kapható. A BIOPTRON Compact III és a BIOPTRON 2 készülékhez a választható nagy állványok használatát javasoljuk. Az állványok nemcsak kényelmesebbé teszik a kezelést, hanem a készülék kapacitását növelik, hiszen általuk testünk különböző részeihez jobban hozzá tudunk férni, amelyek kezelése nehéz lenne állvány használata nélkül.

A BIOPTRON fényterápia orvostechnikailag elismert készülék?

 

 

Igen. Engedélyeztetett orvostechnikai készülékek az Európai Unió 93/42/EEC-direktívája szerint. Ez az EEC-n belül gyártott és értékesített orvostechnikai termékekre vonatkozó, felelős és hivatalos európai direktíva.

A BIOPTRON Fényterápia Rendszer svájci termék, tehát Svájc területén fejlesztik ki és gyártják a készülékeket?

 

Igen. Minden BIOPTRON-készülék saját svájci gyárunkban készül.

A BIOPTRON fényterápiát csak szakorvosok használják vagy laikus felhasználók is?

 

A BIOPTRON fényterápiát gyógyászati szakemberek és laikus felhasználók egyaránt használhatják. A három különböző típusú készülékből mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt.

A BIOPTRON fényterápiának biostimulatív hatása van. Mit jelent ez?

 

A BIOPTRON fény ösztönzi és modulálja a reparatív és regeneratív folyamatokat, és fokozza a test védekező mechanizmusait.
A BIOPTRON fény természetes módon hat, támogatja a szervezet regeneratív folyamatait, és segíti a testet, hogy felszabadítsa saját öngyógyító erejét.

 
 

Milyen területeken használható a BIOPTRON fényterápia?

 

Bizonyos javallatokban a sebgyógyítás és a fájdalomcsillapítás terén használható.

 

Sebgyógyításban: Milyen típusú sebek gyógyíthatók a BIOPTRON fényterápiával?

 

Lábszárfekélyek, felfekvések (decubitus), égési sebek, műtéti és sérülés utáni sebek kezelésére alkalmas.

 

Fájdalomcsillapítás terén: Milyen típusú fájdalmat csillapít a BIOPTRON fényterápia?

 

A reumatológia, fizikoterápia és sportgyógyászat területéhez tartozó fájdalmakat.

 

Szükséges kikérni szakorvos véleményét a BIOPTRON fényterápia használatának kezdete előtt?

 

Ha gyógyászati célból használjuk a BIOPTRON fényterápiát, a kezelések megkezdése előtt általában ajánlatos kikérni szakorvos véleményét. Így szaktanácsot kaphatunk arról, hogy az adott esetben javasolt-e a terápia, vagy egyéb gyógyászati kezelés is szükséges.

Hogyan alkalmazzuk a BIOPTRON Fényterápia Rendszert?

 

Minden készülék részletes használati útmutatóval rendelkezik. Kérjük, tanulmányozza át alaposan, és kövesse az abban foglaltakat.

Milyen hosszú egy kezelés, és milyen gyakran alkalmazzuk?

 

Egy kezelés kb. 4–10 percig tart, napi egyszer vagy kétszer. A teljes kezelési időszak hossza különböző tényezőktől függ, pl. a kezelés okától vagy a kezelendő felület állapotától.

Vannak javasolt napszakok a BIOPTRON fényterápia alkalmazására?

 

Nincsenek. A BIOPTRON fényterápia a nap bármely szakában használható. Olyan időszakot ajánlunk, amikor ideje van lazítani, és élvezni a fényterápia biostimulatív hatását. A kezelés időtartama alatt rendszeres alkalmazást javasolunk.

A készülékek könnyen működtethetők?

 

Igen. Minden BIOPTRON fényterápiás készülék felhasználóbarát, könnyen kezelhető és működtethető.

Hogyan készítsük elő a kezelendő felületet?

A kezelendő felület legyen tiszta, ruházattól mentes.
Nyílt sebek kezelésénél távolítsuk el a kötéseket, és a szokásos módon tisztítsuk meg a sebet a BIOPTRON fényterápia megkezdése előtt (szakember felügyelete mellett).

Fontos, hogy milyen távolságban és szögben tartjuk a készüléket a kezelt bőrfelülettől?

 

Igen. Tartsuk a készüléket 90%-os szögben, kb. 10 cm-es távolságban a bőrtől.

A BIOPTRON fényterápiát több mint 15 éve használják, és mostanáig semmilyen káros mellékhatás nem ismert.

Vannak a BIOPTRON fényterápia használatának káros mellékhatásai?

 

A BIOPTRON fényterápiát több mint 15 éve használják, és mostanáig semmilyen káros mellékhatás nem ismert.

Milyen egyedülálló jellegzetességei vannak a BIOPTRON fénynek?

 

Az alábbi négy jellegzetesség együttes hatásának köszönhető a BIOPTRON fény hatékonysága:
- polarizált,
- polikromatikus,
- inkoherens,
- alacsony energiájú.

Mit jelent a polarizáció?

 

A BIOPTRON fény polarizált fény: hullámai kizárólag párhuzamos síkokban mozognak (oszcillálnak). A BIOPTRON- készülékek által kibocsátott fény polarizációja eléri a 95%-ot.

Mit jelent a polikromatikus kifejezés?

 

A BIOPTRON fény polikromatikus fény. Ez azt jelenti, hogy spektruma nem csupán egy hullámhosszt tartalmaz, mint például a lézerfény. Tartománya magában foglalja a látható és az infravörös spektrum részeit. A BIOPTRON fény nem tartalmaz UV-sugarakat!

Mit jelent az inkoherencia?

 

A lézer fénnyel ellentétben a BIOPTRON fény inkoherens, tehát fázison kívüli fény. Ez azt jelenti, hogy a fényhullámok nem esnek egybe.

Mekkora a BIOPTRON fény hullámhossza?

 

A BIOPTRON fény hullámhossza 480 - 3400 nm, tehát az elektromágneses spektrum látható részén kívül az infravörös fénytartomány szomszédos részeit is tartalmazza.

Tartalmaz a BIOPTRON fény UV-sugárzást?

 

Nem. A BIOPTRON fény nem tartalmaz ibolyántúli sugarakat.

A fényterápia több évtizede használt az orvostechnika és a kozmetika területén. Bár még mindig kevesen ismerik, kutatások alapján egyre több területen mutatnak ki pozitív eredményeket, és egyre nagyobb teret hódít.

A mai világban sajnos sajnos gyakran rá vagyunk utalva mások által "ajánlott" vagy kínált lehetőségekre, köztudottan nem az EMBERI tényező áll a középpontban. Ilyen az üzleti világ!
Bár nem ritkán hallani olyan segítségről, akik humánusan segítenek, gyógyítanak, és igen hihetetlen, hogy ezt gyakran önzetlenül teszik.
Többen még hisznek a "jó tett helyébe jót várj" mondatban, a karmában; vagy csak egyszerűen bennük él a vágy, hogy segítsenek!

A Zepter egy olyan svájci nemzetközi nagyvállalat, mely fontosnak tartja egészségünket! Igen magas színvonalon és szakértelemmel ügyel a minőségre, hogy termékei a világszínvonalon is a legkiemelkedőbbek, és Ön maximálisan elégedett legyen! Hosszú távon gondolkodva, sokáig szeretné növelni elégedett ügyfeleit!
Minden terméke kizárólag természetes és időtálló anyagokból készül; a világ legmagasabb minőségbiztosítási szabványainak megfelelőek!

Én is azok közé tartozom, akik mindig is jobbá akarták tenni a világot, akik szeretnék, ha kevesebb lenne a szenvedés, több a megértés, az empátia!

A sors keze, hogy megismerkedtem több természetgyógyászati területtel - mert egy komoly baleseten estem át. Ez a terület maximális önzetlenséget kíván, és ezt nagyon kevesen engedhetik meg maguknak.
Néhány éve találkoztam a fényterápiával - pontosabban a Bioptron lámpával, amivel szemben én is rendkívül szkeptikus voltam!
Szerencsémre rendelkezem rengeteg egészségügyi szakkönyvvel, valamint némi múlttal, és bizonyítékot kerestem, hogy vajon miért is hat egy egyszerű fény a szervezetünkre, mégpedig ilyen komoly hatással, és mitől létezik, hogy akár meg is gyógyulhatunk miatta! Így sok olyan dolgot tudtam meg, amit talán már ismernek - csak nem tulajdonítottak jelentőséget, vagy nem látják az összefüggést!

A megoldás

Ismertté vált számomra, hogy szervezetünkre igenis létfontosságú a fény! Hiszen fény nélkül nincs Élet!!!(tegyünk egy virágot egy sötétkamrába, és elpusztul. Vagy télen, amikor kevesebb napfény ér minket, rossz a kedvünk, ill. sokan depressziós hangulattal küszködnek, és sorolhatnám. De - köztudott - hogy a növények is a napon érnek meg, telnek vitaminokkal, válnak finommá, ízletessé.) Köztudott például, hogy a D vitamin a napfény hatására jön létre!

Ugyanez vezethető le az emberi sejtekre is. A sejteknek SZÜKSÉGÜK van a fényre, egyrész több vegyi folyamatot szabályoz, másrészt bizonyított tény, hogy serkenti a regenerálódási folyamatokat, a sejtek osztódását, - mélyebben: a DNS örökösödési folyamatait is. (a rákos sejtek sérült DNS lánccal rendelkeznek, ezért nem "fogad szót" a szervezetünk utasításaira).
Az emberi test az egyik legbonyolultabb és legfejlettebb "gép", ami alapesetben kifinomultan és maximális önirányítással képes működni - bizonyos feltételek mellett!
Bizonyára Ön is már sokat hallott az öngyógyításról, amikor testünk képes volt legyőzni a betegségeket, sok esetben a csodával határos módon. Ehhez szükségesek a vitaminok, az ásványok, a folyadék, az oxigén és sorolhatnám. Ha mindezek - úgymond - természetes formában jutnak szervezetünkbe, azok hasznosulnak, és kifejtik jótékony hatásukat.

A nagy kérdés: akkor miért van ennyi betegség?!

Nos, egyszerű a magyarázat: alapból kevés fény éri testünket. Fel vagyunk öltözve, otthonunkban, munkahelyünkön, utazás során igen csekély mértékben ér bennünket a jótékony napfény! Ha mégis kimerészkedünk, azok káros sugarakat tartalmaznak, a károsodott ózonpajzson át pusztító kozmikus sugarakat kapunk, mely jótékonykodás helyett inkább komoly károkat, pusztítást is okozhat! Pl. hajlamosíthat bőrrák kialakulásához!
És ez nem csak a fényre vonatkozik; a zöldségek, gyümölcsök (mely sok esetben még éretlenül kerülnek leszedésre) - a napfény hatása nélkül "érnek" be, mely sokkal kevesebb vitamint, ásványt tartalmaznak - így mi is kevesebb tápanyaghoz jutunk!
Ennek következményeképp sejtjeink alapból kevesebb tápértékhez jutnak; így működésük is lankadtabb.
A levegő szennyezettsége miatt tüdőnk sokkal nagyobb kapacitással szűr; de így is kevesebb tiszta oxigén jut a véráramba, mely fáradékonyságot okoz és sejtjeink, szerveink alulműködésében is közre játszik! A folyadékokról, vízről - azt hiszem - már külön nem is kell említést tennem..

 

Mitől gyógyít?

A fényterápia a vérkeringést serkenti, mert a fény hullámhossza tartalmazza az infravörös sugarak alsó tartományát, és ez az 1-1,5 fokos hőmérsékletemelkedés ezt is eredményezi; valamint a lerakódott koleszterint feloldja, cseppfolyósítja - ezáltal a véráramba jutva képes eljutni céljához.
Igen, a koleszterin lerakódása szintén a napfény hiánya!
Több jellegű koleszerinünk egyike alapja a D-vitaminnak, mely a fény hatására szinte azonnal átalakul; a D-vitamin segít a kalcium beépülésében a csontokba, így azok megerősödnek. A koleszterinek további változatai is igen fontos szerepet játszanak szervezetünk hormonális vegyi folyamataiban - ez sem pótolható mással!!!

Nézzük tovább. Korunk másik "népbetegsége" az érszűkület. Ennek két formája: a koleszterin lerakódás és a meszesedés. Tudni illik, hogy a mész (ami szintén fontos alkotóeleme a csontoknak - ha tud hasznosulni) nem képes az ér falára lerakódni, ez a koleszterinen képes csak megragadni. A fényterápia hatására felszabadult zsírréteg miatt a meszesedés lepereg. A véráramba kerülve eljut a csontokba és hasznosul, építi a csontszövetet.

Mivel a fényterápia megnyitja az ereket, több oxigén, tápanyag, vitamin, vér és véralkotó elemek jutnak a célterületre, vagyis életerősebb, egészségesebben működő, kiegyensúlyozottabb szervvé válik; közvetve a véráram miatt az anyagcseréje is javul, a sejtek gyorsabban képesek osztódni és regenerálódni - alapjában véve EGÉSZSÉGESEN kezd működni!!!
Beindul az szervezet Öngyógyító képessége, anélkül, hogy hinnénk benne! Mert beindul!

Mindezt persze gyógyszerek nélkül!

Klinikai tesztek során kiderült, hogy e hatások miatt szerveink is egészségesen kezdenek működni, jobb lesz a kiválasztódás, az anyagcsere, a méregtelenítés.
Fájdalmaink csökkennek, ez visszavezethető e fent említett okokra; valamint egy nagyon fontos dologra:
A fájdalom oka egy vegyület, mely ingerli az idegi receptorokat. A fény ezeket a vegyületeket korlátozza, másrészt az infra tartomány stimulálja az idegvégződéseket, mely a központi idegrendszeren keresztül endorfin kiválasztást eredményez, ami a testünk SAJÁT fájdalomcsillapítója! Az idegi stimulálás ezentúl jótékony az idegpálya, az izmok, a vérkeringés hatásaira is. Az Endorfin egyfajta boldogsághormon, tehát a kezelések "mellékhatásaként" kedélyjavulás lép fel!

Ezekből az alapokból levezethető jó néhány betegség gyógyítására a fényterápia!

Leggyakoribbak talán az izületi, reumatikus problémák. A csontok végén található porc, melyek közt egy úgynevezett kocsonyás kollagén anyag található. Akár hiszik, akár nem, ezt több százezer hajszálér hálózza be. Ha a fent említett okok miatt ezek a sejtek nem jutnak tápanyaghoz, elsorvad, elszárad. Ekkor a porcok egymáson kezdenek mozogni, kopni; majd ha ez csontig ledörzsölődött, az idegi csatornákon keresztül iszonyatos fájdalmak lépnek fel!
Ez fájdalomcsillapítóval, és néhány hasznos szerrel segít csillapítani; de a folyamat pusztulása nem áll meg!
A fényterápia hatására a hajszálerek aktívabbak; a még életképesebbek megnyílnak; a serkentett véráram tápanyagokat juttat a célterületre - és bármely hihetetlen - de rendszeres kezeléssel a porc (mivel sejt és osztódik) újra ki tud épülni; a kocsonyás kollagén anyag újra tud termelődni!!!
(Biztosan találkoztak már olyan növénnyel, ami a végét járta, de egy kis gondozás és öntözés során életre kapott és kivirágzott!!!)
A kezelések során az idegi stimuláció miatt a fájdalmak már néhány kezelés (nem hetek alatt!!!) után csökkennek, egyre hosszabb ideig fájdalommentesek!

 

Cukorbetegség

Szintén gyakori a cukorbetegség. Ez alapjában nem veszélyes, együtt lehet élni vele, nem gyógyítható. Itt a tünetei okozzák gyakran az illető halálát, mozgásai, életmódja nagyfokú romlását. Az inzulin hiánya tönkreteszi az ereket, az immunrendszer legyengül. Következményei a hajszálereknél kezdődik: szemromlás, végtagok elhalása, szervek pusztulása (hajszálerek szövik át szerveinket), agyi katasztrófák, fekélyek és módosulatai..
Itt elindul egy fokozott romlási folyamat, amit szervezetünk nem képes helyrehozni, mert sejtjeink regenerálódási ideje egy ennél lassabb folyamat.
A fényterápiával ez a regenerálódási idő akár háromszorosára is növelhető!!! Hihetetlen, de Orvosilag igazolt!
Ez azt jelenti, hogy megszabadulhatunk a szövődményektől; ha már vannak, ill. sokat segíthetünk ezen az állapoton! Senki sem kíván szeretteire szorulni, családtagjait terhelni!

 

Fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés

Az említett fájdalomcsökkentő hatás egészséges embereknél is komolyan érvényesül (zúzódás, törés, ficam, izom- ínszalaghúzódás, lazulás, ütődés, elfekvés, sportsérülések, stb.)
Alkalmazható belső szervi fájdalmaknál, nőgyógyászati problémák esetén, és szinte minden nemű fájdalmaknál - AZONBAN NAGYON FONTOS, HOGY TISZTÁBAN LEGYÜNK A FÁJDALOM OKÁVAL! Ne kezeljünk ismeretlen eredetű fájdalmakat, mert az OK nem feltétlen szűnik meg!!!! Bár a fényterápia kezeli az okokat is, de nem feltétlen a kezelt terület hibás - lehet kisugárzott fájdalom is; és - ugye - a készülék sem minden betegségre alkalmas!!!

 

Sejtek, hajszálerek regenerálása

Említettem, hogy a sejtek felépítése, működése kiegyensúlyozottabb, egészségesebb lesz; a sejtfal ellenállóbb, rugalmasabb - ezáltal a külső kórokozóktól is! Rugalmasságát visszanyerve a "sejttömeg" - az izom és ín erősebb, rugalmasabb, feszesebb lesz; a sejtszaporulat következtében több sejtből épül fel - tehát tömegnövekedés érhető el. (ez persze az ésszerűség határain belül, nem lesz tőle az ember testépítő! :) De csökkenti pl. a sorvadás lefolyását.
A polarizált fényterápiával csökkenthető pl. az idegek becsípődése, az izületek spontán ficama.
Hatásosan alkalmazható sportsérülések esetén is!
Jól kezelhető így pl. a refrux - a gyomorszáj izmainak elernyedése, ami nemcsak kellemetlen érzés, de rendkívül veszélyes lehet, ha a nyelőcső az izmok gyengülése miatt egyszerűen becsúszik a gyomorba; ahol a sav marni kezdi. Ez gyógyíthatatlan a mai orvostudomány szerint - csak megelőzhető!!! De már a kezdeti stádium is igen kellemetlen: az égő érzés, a gyakran elviselhetetlen lehellet.

A hajszálerek elégtelen működése, szűkülete okozza sok esetben a szem romlását, a gyakori fejfájást, az ingerültséget, türelmetlenséget, az agyi kapacitás csökkenését, a hallás károsodását, a fülzúgást, sípolást.
A hajszálerek rugalmatlanná válása okozhat a bőrön a foltelváltozásokat, ill. az erek elpattanását.

 

Immunrendszer

Nagyon fontos terület az Immunrendszerünk. Kevésbé ismert, de az immunrendszerünk - átfogóan - a fehérvérsejtjeink. A vérsejtek a csontvelőben termelődnek, bizonyos vértestek fehérvértestekké válnak, és óvnak, védenek, gyógyítanak! Mély kitérő lenne, melyik sejt miért jó, de a fényterápia hatására a kezelt területen megnövekednek ezen sejtek száma, azaz aktívabb a védelem. (mindig van tartalék!) Esetekben termeltethető a csípőlapát és a szegycsont lámpázásával.
Immunrendszerünk képes legyőzni a vírusokat, baktériumokat; gombát, spórát, sőt, a rákos sejtek ellen is hatásos!
A fényterápiás kezelésekkel immunrendszerünk működése serkenthető, a gyógyulási folyamat gyorsítható!
Talán meglepő, de a fényterápia az allergikus reakciókat is kedvezően befolyásolja, gátolja a hisztamin felszabadulását. Mind megelőzésre, mind a tünetek csökkentésére kiváló!

Említettem, hogy a fájdalmakat egy vegyület váltja ki (a sérült sejtek bizonyos kémiai mediátorokat bocsátanak ki), mely tulajdonképp a gyulladás. Mivel a fényterápia ezt a vegyi folyamatot gátolja, gyulladáscsökkentő hatású! Nem kell tartani, hogy káros hatással lehetne ezen testrészek kezelésére, ám KERÜLNI KELL A GYULLADT VISZEREK KEZELÉSÉT! Itt a legkisebb hőmérsékletváltozás is károsíthat.

A fényterápia 1903-ban Nobel-díjat kapott, ami a legmagasabb orvosi elismerés!!!

Ekkor bőrbetegségekre lett kifejlesztve, amiben kiváló eredményeket mutatott!

Gyógyítható a készülékkel fekély, felfekvés (decbitus), sebek (krónikus, műtéti, baleseti, cukorbetegség általi, stb), inak, izmok sérülései, csonttörés és sérülései, stb. Kimagasló eredményeket hozott a fényterápia az égési sérülések kezelésében, legyen az I., II. vagy III. fokú - bőrátültetés és műtétek nélkül. A készülék fájdalomcsillapító hatása miatt ezek a kezelések sokkal kellemesebb és gyorsabb lefolyásúak; a vérkeringés beindító, serkentő hatása miatt pedig gyors, rugalmas, esztétikus bőrfelület jön létre, ami más módon lehetetlen!!! A gyógyulási idő - mint általában a fényterápiás kezelés esetében - majd a harmada. Végeredmény: a sérülés sok esetben ki sem mutatható, nyoma nem marad!

 

Mellékhatás nélküli

Többévtizedes komoly klinikai tesztelések, placebo kezelések, stb során káros mellékhatást nem tapasztaltak, a készülék a napfény CSAK hasznos fénytartományát használja (emulálja), kortól és nemtől függetlenül használható, úgynevezett túladagolás veszélye nem áll fenn! A készülékek rendkívül egyszerűen használhatóak, kis helyet foglalnak, stabil, minőségi, megbízható termékek.

Hogy akkor miért nem terjed a híre, miért nem ismeri mindenki, miért nem ezzel gyógyítanak?
Néhány évvel ezelőttig csak orvosok, kórházak, klinikák, magánklinikák, reumatológiák, fizikoterápiák és néhány magánorvos használta, valamint kozmetológusok. Mivel az érdeklődés fokozott, a kapacitás egyre szűkebb lett a kereslethez. Cégünk ekkor kifejlesztett magánemberek részére méretezett készülékeket, hogy mindenki otthonába eljusson; és ehhez természetesen a feltételeket is.

Mellékhatások nélkül érhetjük el a gyógyulást, szemben a gyógyszeres kezeléssel - Gyógyszerek mellett is alkalmazható, de sokszor csökkenthetjük annak mennyiségét, így a mellékhatás is csökken - Megelőzésre is használható - A Bioptron lámpa használatával, a gyógyulási idő lényegesen lecsökken.

 
Bioptron bérlés, kölcsönzés 06 70 422-3842.
 
Azonnali kiszállítás és a készüléket visszahozzuk kedvező áron. 06 70 422-3842.
 
Kaució nélkül bérelhető: 06 70 4223842
 
.
 
.
 

Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?    *****    Párkapcsolat, karrier, pénzügyek - elakadtál valahol? Szeretnéd tudni a válaszokat? Akciós Tarot kártya elemzés!